Apparance Beauty Wellness & Hair
Overzicht
BIP Holland
Klant: LED Design Holland

LED Design Holland

LED Design Holland is een bedrijf van 2 jonge ondernemers met vakkundig personeel die zijn gespecialiseerd in energiezuinige LED verlichting. Voor bestaande situaties maken zij een besparingscalculatie, zodat u weet hoeveel energiekosten u kunt besparen per jaar na het in gebruik nemen van LED verlichting.

Na de start van het bedrijf is er een eenvoudige website opgezet en deze is beetje bij beetje verder uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Nu is er gekozen voor een moderne maatwerk WordPress website met mooie elementen uit de huisstijl waarmee LED Design Holland weer jaren vooruit kan.

Probleem

Een bestaande WordPress website die uitgebouwd is met de groei van het bedrijf mee. Inmiddels jaren verouderd en toe aan vernieuwing. Het bedrijf gaat door, maar de website blijft hangen en hierdoor worden klanten misgelopen.

Oplossing

Een duidelijke website met grote foto’s die door de eigenaar zelf kan worden beheerd. Hier kunnen foto’s aan worden toegevoegd, aan de projecten en overige informatie. Daarnaast moet de website responsive worden opgebouwd, zodat op alle apparaten de website goed te bekijken is.

  • achtergrond video
  • projecten
  • ssl

Wat maakt deze site zo bijzonder?

fa-filter
Projecten filter
fa-envelope-o
Bel mij terug-formulieren
fa-file-video-o
Implementatie Background Video
fa-magnet
Salesfeed implementatie
Resultaat

Een maatwerk WordPress website speciaal op maat gemaakt voor LED Design Holland met gebruik van een grote full screen header video op de voorpagina waarbij gebruik wordt gemaakt van Vimeo om zo snel mogelijk de video te tonen na het openen van website.

We hebben een eenvoudig te beheren projecten-afdeling gemaakt op de website, waardoor de beheerder van de website eenvoudig zelf projecten kan toevoegen met alle informatie die gewenst is. Op de website kan ook worden gefilterd op een branche, waarna direct een overzicht wordt getoond van projecten die aan deze branche zijn gekoppeld.

website bekijken

Nog niet overtuigd? Bekijk meer cases