P&D Housing
Overzicht
Apparance Beauty Wellness & Hair
Klant: Kim Kim Haaridee

Kim Kim Haaridee

Inmiddels al zo’n 20 jaar een bekende dames & heren kapsalon in Sprundel, genaamd Kim Kim Haaridee. Ze kennen hun klanten bij naam en zijn zeer service gericht. Bij Kim Kim Haaridee kunnen klanten terecht voor professioneel advies en het haarvakmanschap van de kapsters.

De website wordt gebruikt door klanten die willen weten of de kapsalon open is en wat de prijzen zijn. Hiervoor hebben wij de maatwerk WordPress website geoptimaliseerd en hebben tevens ook een koppeling gelegd met een derde-partij die zorgt voor de online reserveringen in de agenda. Hierdoor kunnen afspraken worden gemaakt, terwijl de kapsalon gesloten is of de telefoon niet kan worden aangenomen.

Probleem

De huidige website was al jaren (ver)oud(erd) en functioneerde niet op een mobiele telefoon of tablet. Er werden oude Flash applet gebruikt om de website te laden. Daarnaast was het onmogelijk om de website zelf te beheren.

Een koppeling met een online afspraken-website ontbrak en het was niet eenvoudig om de tarieven te bekijken.

Oplossing

Een moderne website die goed functioneert op een mobiele telefoon, tablet en een desktop computer waarbij eenvoudig zelf de teksten kunnen worden aangepast inclusief de tarieven-pagina. De gebruiker moet snel de openingstijden kunnen zien en een afspraak kunnen maken via de website van 1Kapper.

  • Online afspraken
  • Dynamische openingstijden
  • SSL

“Eenvoud op de website;
niet meer dan nodig is!”

 

Wat maakt deze site zo bijzonder?

fa-calendar
Dynamische openingstijden
fa-picture-o
Full width header afbeelding
fa-list
Responsive prijslijst
Resultaat

Altyd Internetdiensten heeft samen met de klant een moderne website opgezet waarop middels WordPress eenvoudig de teksten kunnen worden aangepast en tevens ook de openingstijden.

Op de website hebben we een link gelegd met 1Kapper waarmee online afspraken kunnen worden gemaakt in de agenda van Kim Kim Haaridee. Of de kapsalon nu gesloten is of niet, er kan altyd een afspraak worden gemaakt!

website bekijken

Nog niet overtuigd? Bekijk meer cases