Hoveniersbedrijf Stef
Overzicht
P&D Housing
Klant: Digital Wave B.V.

De Printer Store

De Printer Store garandeert een hoge kwaliteit aan printers, zoals u die gewend bent, maar dan tegen een scherpe prijs. Wij refurbishen printers tot ze weer zo goed als nieuw zijn. De refurbished printers van De Printer Store zijn een ideaal alternatief voor een nieuwe, dure printer.

Voor De Printer Store hebben wij een maatwerk WordPress WooCommerce webshop opgebouwd met diverse filter mogelijkheden en printer-specifieke aanpassingen. Hierdoor kunnen eenvoudig online bestellingen worden geplaatst en door de beheerder worden verwerkt.

Probleem

Er zijn een hele hoop mooie refurbished HP printers die aangeboden moeten worden aan het grote internet-publiek. Hiervoor is op dit moment geen webshop beschikbaar.

Oplossing

Een eenvoudig te beheren webshop waarbij producten toe kunnen worden gevoegd aan hoofd-producten zodat het mogelijk is om verschillende producten van hetzelfde type (maar andere afdruk-aantallen) in een overzicht te tonen. Hierbij wordt het meteen mogelijk om een product te bestellen en te betalen met iDEAL, PayPal of overschrijving.

  • webshop
  • mailchimp
  • KlantenVertellen
  • ssl

Wat maakt deze site zo bijzonder?

fa-filter
Krachtige Zoekfilter
fa-envelope-o
Koppeling Mailchimp
fa-file-video-o
Dynamische header-afbeeldingen
fa-shopping-cart
Betaalmodule met Mollie / iDeal checkout
Resultaat

Een moderne webshop waarbij veel mogelijkheden zijn om producten te bestellen middels de webshop. Hierbij kan met en zonder account een bestelling worden geplaatst om zo min mogelijk drempels te maken op de webshop.

website bekijken

Nog niet overtuigd? Bekijk meer cases