LED Design Holland
Overzicht
AOC Snijders
Klant: BIP Holland B.V.

BIP Holland

BIP Holland bedenkt, produceert en verspreid gezonde tussendoortjes, snoep/chocolade en merchandise-producten. Samen komt dit tot een gaaf product als speelgoed + snoep/gezonde tussendoortjes met de meest populaire licenties als Angry Birds, Spongebob, Dora, Barbie, Frozen, Hello Kitty, noem maar op!

Wij hebben voor BIP een website ontwikkeld met een catalogus van diverse producten met de verschillende licenties. Vrijwel alle combinaties zijn te maken via de website. Deze informatie is bedoeld voor afnemers, maar ook voor eindklanten.

Probleem

De reden voor een nieuwe website was dat er niet eenvoudig content kon worden aangepast op de website en dat er nog oude Flash applets op de website te vinden waren die niet meer van deze tijd waren. Ook was de website niet op de mobiele telefoon/tablet te bekijken, wat anno 2015 toch echt niet meer kon.

Oplossing

Een eenvoudig bruikbare meertalige website waar zelf veel aan verandert kan worden, zoals teksten/foto’s/producten/licenties/Google Maps pointers/etc. Enkel voor uitgebreide & lastige aanpassingen aan de website zouden we Altyd internetdiensten moeten inschakelen.

De website moet functioneren als catalogus met daarop de verschillende producten & licenties.

  • multilingual
  • Google Maps
  • web catalogus
  • blog

Wat maakt deze site zo bijzonder?

fa-filter
Krachtige Zoekfilter
fa-envelope-o
Koppeling Mailchimp
fa-file-video-o
Implementatie Background Video
fa-calendar
Evenementen Agenda
Resultaat

Samen met de (weliswaar) productdesigners van BIP hebben wij een mooie website weten klaar te stomen die voldoet aan alle wensen van de opdrachtgever en tevens ook van de bezoeker op de website.

Wij hebben de techniek verzorgd voor BIP Holland middels WordPress als CMS en WooCommerce als aanvulling hierop om de catalogus te maken. Hierbij hebben we gekozen voor WooCommerce omdat het eventueel in de toekomst mogelijk zou moeten zijn om ook bestellingen te kunnen ontvangen via de webshop.

website bekijken

Nog niet overtuigd? Bekijk meer cases