Hairextensionsvoordeel
Overzicht
Hoveniersbedrijf Stef
Klant: Ad Hellemons Keukens

Ad Hellemons Keukens

Ad Hellemons Keukens biedt een uniek serviceconcept aan, waarbij in de klant zijn eigen woonomgeving gezocht wordt naar een droomkeuken. Zijn/haar keukenwensen en woonsituatie.

Altyd Internetdiensten heeft een eenvoudige WordPress website opgeleverd voor Ad Hellemons Keukens met daarbij de uitleg over de werkwijze, hun leveranciers, tips voor onderhoud en een portfolio met diverse keukens. Via de website is het eenvoudig om een contactformulier in te vullen en een afspraak te maken.

Probleem

De huidige website van Ad Hellemons Keukens is erg verouderd en is niet zelf aan te passen. Op mobiele telefoon & tablets functioneert de hele website niet en anno 2017 gebruiken toch veel mensen hun mobiele apparaten.

Oplossing

Een WordPress website met maatwerk vormgeving die past bij de huisstijl van Ad Hellemons Keukens maar dan in een modern jasje. Eenvoudig pagina’s en leveranciers bewerken via de WordPress admin, waarbij het belangrijk is dat de website duidelijk en snel is in gebruik om contact op te nemen met Ad Hellemons.

Online Ad Hellemons Keukens vinden
& thuis uw keuken kiezen!

Wat maakt deze site zo bijzonder?

fa-mobile
Responsive wegontwerp
fa-archive
Portfolio galerij met geleverde keukens
fa-lock
Versleutelde web verbinding
Resultaat

Een mooie & eenvoudige maatwerk WordPress website voor Ad Hellemons Keukens waarbij we een pakkende indeling hebben gebruikt met blokken die ingedeeld kunnen worden naar wens met teksten en afbeeldingen. Deze website functioneert perfect op een mobiele telefoon en onderhoud is ook vrijwel niet nodig.

Nog niet overtuigd? Bekijk meer cases